fbpx

Polar Star Holiday Homes

Toiveet täyttävä majapaikka luo heti oikean tunnelman. Hirsi- tai keloasunnot sijaitsevat luonnon rauhassa tai Levin palveluiden välittömässä läheisyydessä. Polar Star Holiday Homes -valikoimassa on erikokoisia vaihtoehtoja niin seikkailijoille, lapsiperheille, pariskunnille kuin harrastusporukoille. Ota yhteyttä Polar Star Traveliin, me etsimme sen sinulle.

Valitse loma-asunto tästä

 

Villa Salmi

Villa Salmi

Kodikas paritalo, jonka olohuoneessa on takka. Keittiö, erillinen wc, sauna ja parvi. Rauhallisella paikalla lähellä Ski bus -reittiä.

Villa Reini

Villa Reini

Kodikas hirsiparitalo, jossa on takka olohuoneessa. Ihanteellinen perheille. Hyvä mukavuustaso. Tässä rauhaisassa hirsimökissä vietät unelmiesi loman!

Kelorakka 1 MH

Kelorakka 1 MH

Hyvin varusteltu huoneisto lähellä keskustaa ja Ski bus -pysäkkiä. Rauhallinen sijainti mäntymetsässä.

Kelorakka 2 mh

Kelorakka 2 mh

Hyvin varusteltu huoneisto lähellä keskustaa ja Ski bus-pysäkkiä. Rauhallinen sijainti mäntymetsässä.

Kelostar I

Kelostar I

Kaunis kelorivitalo rauhallisella paikalla lähellä Ski bus -reittiä (0,2 km). Keskusta: 1,8 km, kauppa: 2 km, lähin laskettelurinne: 2 km.

Kelostar II

Kelostar II

Hyvin varusteltu huoneisto lähellä keskustaa ja Ski bus -pysäkkiä. Terassilta esteetön metsänäkymä, ei muita mökkejä edessä.

Polar Kelo

Polar Kelo

Kodikas kelorivitalo Levin keskustassa, kävelymatkan päässä kaikista kaupoista, ravintoloista ja eturinteestä. Tilava ruokailu-/olohuone, jossa takka.

Polar Poro

Polar Poro

Kodikas, takallinen huoneisto hirsirivitalossa. Rauhallisella paikalla lähellä keskustaa. Kaikki tarpeellinen kävelymatkan päässä. Yhteinen grillipaikka.

Lomavilla 1 mh

Lomavilla 1 mh

Keskusta: 700 m, kauppa: 0,3 km, lähin laskettelurinne: 0,6 km, hiihtolatu: 0,3 km, moottorikelkkareitti: 0,3 km, Ski bus -reitti: 0,2 km

Kiinnostaako jokin muukin?
Tutustu näihin

Lehdistötiedote 15.12.2020

Jos rakastat niin suojelet! Polar Star Apartments ja Origo Apartments saivat tänään Green Key sertifikaatin.  Sertifikaatin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja...

lue lisää

POLAR STAR NATURE

Lapin Luontoelämys tulee siirtymään Polar Star Nature brändin alle. Kutsumme teidät katsomaan uuden syysfilmimme, missä on esimakua uusista ruskaseikkailuistamme, joita tulemme toteuttamaan kesä-syyskaudella 2021. Nautitaan nyt tunnelmoinnista filmissä ja ensi syksynä...

lue lisää

Terveyssummit Levi siirretään syksylle 2021

Olemme tehneet päätöksen siirtää TerveysSummit Levi -tapahtumaa vuodella eteenpäin. Uudet päivät ovat 18–19.9.2021. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan! Haluamme että jokainen henkilö kokee Levin tapahtumassa olonsa turvalliseksi eikä joudu pelkäämään...

lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Design: Seven-1