fbpx

Hotellit Levillä

Levin hotellitarjonta on monipuolinen. Niissä nautit kylpyläpalveluista, designista, lappilaisesta ruoasta ja upeista maisemista. Valinnanvaraa on niin yksin, kaksin kuin porukalla lomaileville. Kaikki hotellit sijaitsevat hyvillä paikoilla palvelujen, kävelyreittien, rinteiden, latujen ja tuntumassa. Unelmiesi lomasta tulee totta, kun yhdistät Polar Starin tarjoamat elämykset ja Levin hotellit.

Tutustu hotellimajoituksiin tästä

 

Levi Hotel Spa / Design Hotel Levi

Levi Hotel Spassa rentoudut rinteiden juurella.
Design Hotel Levi on taianomainen ja ylellinen hotelli. Huoneet ovat kauniit kuin tunturiluonto.

Break Sokos Hotel Levi

Elämäniloinen Break Sokos Hotel Levi on rentouttava tauko arkesi keskellä. Meiltä löytyy huoneita eri vuodenaikojen hengessä, kolmessa eri rakennuksessa.

Hotelli Hullu Poro

Hotelli Hullu Porossa asut viihtyisästi Levin sydämessä palvelujen, kävelyreittien, rinteiden, latujen ja kelkkareittien tuntumassa.

Hotel Levi Panorama

Levin ainoa ski-in/ski-out -hotelli Levitunturin Koutalaella, vain 15 minuutin ajomatkan päässä lentoasemalta. Näköalat Ylläksen tuntureille asti.

Hotelli K5 Levi

Hotelli K5 Levi on hotelli Levin keskustassa, Kätkätunturin kainalossa. Pieni ja rauhallinen hotelli tarjoaa kodikasta majoitusta Levillä.

Hotel Levi Black

8 huoneistoa, jokaisessa neljä 2hh huonetta. Pulahdus tilaussaunan kylpypaljuihin ja tarjoilut takkahuoneeseen ovat oiva tapa helliä mitä tahansa seuruetta.

Lapland Hotel Sirkantähti

Lapland Hotels Sirkantähti sijaitsee keskeisellä paikalla Levin tunturikylässä. Jokaisesta hotellihuoneesta ja huoneistosta löytyy oma sauna.

Hotelli Taivaanvalkeat

Vain kahdeksan kilometrin päässä Leviltä. Löydät paikan jollaista ei muualla ole, ei katuvaloja, ei vaatimuksia – vain rauhaa.

Kiinnostaako jokin muukin?
Tutustu näihin!

Lehdistötiedote 15.12.2020

Jos rakastat niin suojelet! Polar Star Apartments ja Origo Apartments saivat tänään Green Key sertifikaatin.  Sertifikaatin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja...

lue lisää

POLAR STAR NATURE

Lapin Luontoelämys tulee siirtymään Polar Star Nature brändin alle. Kutsumme teidät katsomaan uuden syysfilmimme, missä on esimakua uusista ruskaseikkailuistamme, joita tulemme toteuttamaan kesä-syyskaudella 2021. Nautitaan nyt tunnelmoinnista filmissä ja ensi syksynä...

lue lisää

Terveyssummit Levi siirretään syksylle 2021

Olemme tehneet päätöksen siirtää TerveysSummit Levi -tapahtumaa vuodella eteenpäin. Uudet päivät ovat 18–19.9.2021. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan! Haluamme että jokainen henkilö kokee Levin tapahtumassa olonsa turvalliseksi eikä joudu pelkäämään...

lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Design: Seven-1