fbpx

Matka Lapin kulttuuriin

Lappi on vastakohtien maa: valon ja pimeyden vaihtelu ja tunturit antavat paikalliselle kulttuurille sen moninaisuuden. Lappi huokuu vanhoja legendoja ja uskomatonta historiaa. Siinä tuntuu idän ja lännen välinen kontrasti sekä Jäämeren läheisyys. Lappi on maa, jossa ihminen on koko ajan kosketuksissa arktiseen luontoon. Tutustu vaikkapa tunnetun kittiläläisen kuvataiteilijan, Reidar Särestöniemen, maailmaan. Hän kuvasi Lapin ja sen ihmiset kaikessa värikkyydessään. Pohjoinen kulttuuri ilmenee edelleen ihmisen ja luonnon vuoropuheluna. Lapissa luonto on pääosassa. Polar Star Travelin kanssa pääset löytöretkelle Lapin moni-ilmeiseen kulttuuriin.

Valitse löytöretkesi tästä

Yes, it’s true. We are going to open a secret of Finnish wellbeing! Sauna is a way of life for Finns, our source of relaxation and positive thinking.

from 75 €

Unusual barrel sauna in the middle of the forest with its unique steam effect just for you and your close ones. Let it be your special evening!

from 210 €

Magical trip to Santa Claus office in Rovaniemi! The Santa Claus Office is located in a very special place: right on the Arctic Circle in Rovaniemi.

from 105 €

This kilometer long tour starts and ends at the reindeer farm ”Sammun Tupa”. This family owned old farm is hidden in the forest and gives you a feeling of pure Finnish tranquility and harmony.

from 88 €

Let’s start our journey to the northern fairy tale! Mysterious glittering of the snow in the forest, moonlit road and stars above your head…

from 140 €

Kiinnostaako jokin muukin?
Tutustu näihin

Lehdistötiedote 15.12.2020

Jos rakastat niin suojelet! Polar Star Apartments ja Origo Apartments saivat tänään Green Key sertifikaatin.  Sertifikaatin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja...

lue lisää

POLAR STAR NATURE

Lapin Luontoelämys tulee siirtymään Polar Star Nature brändin alle. Kutsumme teidät katsomaan uuden syysfilmimme, missä on esimakua uusista ruskaseikkailuistamme, joita tulemme toteuttamaan kesä-syyskaudella 2021. Nautitaan nyt tunnelmoinnista filmissä ja ensi syksynä...

lue lisää

Terveyssummit Levi siirretään syksylle 2021

Olemme tehneet päätöksen siirtää TerveysSummit Levi -tapahtumaa vuodella eteenpäin. Uudet päivät ovat 18–19.9.2021. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan! Haluamme että jokainen henkilö kokee Levin tapahtumassa olonsa turvalliseksi eikä joudu pelkäämään...

lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Design: Seven-1