fbpx

Terassilta näkymä rinteeseen ja Kätkä-tunturille. Yläkerran toisessa makuuhuoneessa oma näköalasauna. Samassa pihapiirissä on myös Portinvartijan -maja, jossa voi pitää kokouksia. Keskus: 5,8 km, lähin rinne: 50 m, latu: 50 m.

Henkilömäärä:13 + 4
Alue:Etelärinne
Etäisyydet:Keskus: 5,8 km, kauppa: 6 km, lähin rinne: 50 m, latu: 50 m, kelkkareitti: 0,6 km, golfkenttä: 4 km, Ski bus -reitti: 0,4 km
Tyyppi:Alppitalo
Rakennusvuosi:2002
Pinta-ala:kellarikerros, alakerta ja yläkerta yhteensä 300 m2

Makuuhuoneet / muut nukkumapaikat:

 

7 makuuhuonetta, joista 3 kellarikerroksessa (1 ikkunaton), 2 keskikerroksessa ja 2 yläkerrassa, lisäksi pieni makuuparvi yhdelle toisessa yläkerran mh:ssa ja pieni parvihuone kahdelle yläkerran aulassa.
Vuoteet:Alakerran mh:ssa 120 cm sänky, toisessa 2 yhden hengen sänkyä, kolmannessa (ikkunattomassa) 2 yhden hengen sänkyä. Ylempien kerrosten makuuhuoneissa 2 yhden hengen sänkyä kussakin. Patjat (1 + 2) myös makuuparvella ja parvihuoneessa, molempiin on tikapuuportaat.
WC:4 erillistä, jokaisessa kerroksessa oma. Keskikerroksen wc tilava ja suihkullinen. Yläkerran mh:ssa oma wc.
Sauna:Sähkösauna, pesuhuoneessa 2 suihkua ja poreamme, tilava takkahuone/pukuhuone.
Varustelu:

2 x takka / takkapuut, 3 x kaapeli-tv, video, radio, cd-soitin, sähköliesi + uuni, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, 2 x jääkaappi, pakastin, jääpalakone, pyykinpesukone, 2 x koneellinen vaatteidenkuivauskaappi, silitysvälineet, autonlämmityspisteet 2 kpl.

Muuta: Viihtyisä ja valoisa oleskeluruokailutila ja keittiö. Isompaan pöytään 14 + 2 ja pienempään 4. Terassilta näkymä rinteeseen ja Kätkä-tunturille. Yläkerran toisessa makuuhuoneessa oma näköalasauna. Kellarikerroksen yhteen mh:seen käynti ulkoa tai toisesta makuuhuoneesta. Internet-yhteys (WLAN) ja valkokangas. Fläppitaulu saatavissa huolitsijalta. Lapsiportti rappusten yläpäässä. Syöttötuoli ja matkasänky. 1 lukollinen varasto ja 2 autokatosta 2:lle autolle. Ei lemmikkieläimiä! Tupakointi kielletty!

Samassa pihapiirissä on myös Portinvartijan -maja, jossa voi pitää kokouksia. Se toimii myös lisämajoitustilana. Varataan erikseen. Mh:ssa parisänky ja toisessa mh:ssa 2 yhden hengen sänkyä + yläkerran aulassa 1 runkopatja. Täysin varusteltu keittiö, pöytä 10 hlölle, takka, Internet-yhteys ja valkokangas.

 

Lehdistötiedote 15.12.2020

Jos rakastat niin suojelet! Polar Star Apartments ja Origo Apartments saivat tänään Green Key sertifikaatin.  Sertifikaatin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja...

lue lisää

POLAR STAR NATURE

Lapin Luontoelämys tulee siirtymään Polar Star Nature brändin alle. Kutsumme teidät katsomaan uuden syysfilmimme, missä on esimakua uusista ruskaseikkailuistamme, joita tulemme toteuttamaan kesä-syyskaudella 2021. Nautitaan nyt tunnelmoinnista filmissä ja ensi syksynä...

lue lisää

Terveyssummit Levi siirretään syksylle 2021

Olemme tehneet päätöksen siirtää TerveysSummit Levi -tapahtumaa vuodella eteenpäin. Uudet päivät ovat 18–19.9.2021. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan! Haluamme että jokainen henkilö kokee Levin tapahtumassa olonsa turvalliseksi eikä joudu pelkäämään...

lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Design: Seven-1