fbpx

Kokouksen oheisohjelmat Levillä

Villisti mutta vakaasti teemme toiveistasi totta!

Yritys- ja ryhmämatkat

Kulttuuri

Elämykset / Incentive

Kokoukset ja kongressit

Vie vieraat vaikkapa poro-, koiravaljakko- tai moottorikelkkasafarille tai lumikenkäretkelle. Safarille siirtymiseen menee korkeintaan 10 minuuttia. Voit tilata luontoelämyksen keskelle kokouspäivää lyhyelläkin varoitusajalla. Polar Meetingisiltä saat ohjelmapalvelut joko lyhyempinä päiväohjelmina tai pidempinä iltaohjelmina.

Iltaohjelmat ja illalliset

GET TOGETHER – KONGRESSIN ENSIMMÄINEN ILTA

Get Together on ohjelmallinen ilta, jossa vietetään yhdessä ikimuistoisia hetkiä tunnelmallisessa paikassa, lappilaiseen tyyliin.

Talvella iltaa valaisee ulkotulien ja kynttilöiden taianomainen valo, hyvällä onnella revontulien leiskunta. Kesäisin vietetään iltaa vaikkapa nuotion äärellä. Osallistujat kuljetetaan hotellilta bussilla. Jokainen saa vuorollaan kokeilla perinteisiä lappilaisia lajeja, kuten suopunginheittoa.

Ohjelma kestää noin 3 tuntia.

Talvinen Get Together sisältää:

  • poroajelua
  • husky ajelua
  • perinteisiä lappilaisia lajeja, kuten suopunginheittoa, tandem-hiihtoa ja lumikenkäilyä
  • joikua
  • Lapin herkkuja

ILLALLISET

Onko sinulla jo idea, millaiset illalliset haluat kongressiisi? Polar Meetings toteuttaa illalliset toiveesi mukaan – tai pyydä meitä ideoimaan.

Leviltä löytyy upeita lappilaishenkisiä ravintoloita, joissa voit tarjota yksityisen coctail- tai banketti-illallisen. Saat illallisten yhteyteen helposti muutakin ohjelmaa sekä kuljetukset.

Yritys- ja ryhmämatkat

Kulttuuri

elämykset / Incentive

Kokoukset ja kongressit

Lehdistötiedote 15.12.2020

Jos rakastat niin suojelet! Polar Star Apartments ja Origo Apartments saivat tänään Green Key sertifikaatin.  Sertifikaatin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja...

lue lisää

POLAR STAR NATURE

Lapin Luontoelämys tulee siirtymään Polar Star Nature brändin alle. Kutsumme teidät katsomaan uuden syysfilmimme, missä on esimakua uusista ruskaseikkailuistamme, joita tulemme toteuttamaan kesä-syyskaudella 2021. Nautitaan nyt tunnelmoinnista filmissä ja ensi syksynä...

lue lisää

Terveyssummit Levi siirretään syksylle 2021

Olemme tehneet päätöksen siirtää TerveysSummit Levi -tapahtumaa vuodella eteenpäin. Uudet päivät ovat 18–19.9.2021. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan! Haluamme että jokainen henkilö kokee Levin tapahtumassa olonsa turvalliseksi eikä joudu pelkäämään...

lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Design: Seven-1