fbpx

Yritys- ja ryhmämatkat

Kulttuuri

Ohjelmapalvelut

Kokoukset ja kongressit

Palkitse ja kannusta työntekijöitä – lähetä heidät Leville. Polar Meetingsiltä saat Levin parasta luontoa, viihdettä, hemmottelua ja hyvinvointia. Koska olemme leviläinen yritys, osaamme rakentaa matkasi Levin parhaasta annista. Hyödynnä Polar Meetingsin joustavuus ja asiantuntemus. Saat kannustematkasta juuri sellaisen kuin haluat.

Miksi valitsisit Levin incentive-kohteeksi?

 

Levi on kuin pieni tunturikaupunki, josta löytyy monipuoliset palvelut vaivattomasti ja lähellä toisiaan. Levi on hieno incentive-kohde ympäri vuoden, mutta suositun siitä on tehnyt runsasluminen talvi. Kansainväliset alppihiihtokisat ovat kasvattaneet suosiota entisestään.

Levi on kasvava keskus, jonka majoituskapasiteetti on tällä hetkellä noin 25 000 vuodepaikkaa. Täällä pystytään palvelemaan suuriakin ryhmiä.

Tutustu Leviin etukäteen site visit -tutustumismatkalla

 

Kun olet vahvistanut varauksesi, Polar Meetings järjestää halutessasi tutustumismatkan matkasta ja ohjelmasta vastuussa oleville. Matkalla tulevat tutuiksi niin Levi, luvassa olevat ohjelmat ja majoitus kuin Polar Meetings.

Yritys- ja ryhmämatkat

Kulttuuri

Ohjelmapalvelut

Kokoukset ja kongressit

Lehdistötiedote 15.12.2020

Jos rakastat niin suojelet! Polar Star Apartments ja Origo Apartments saivat tänään Green Key sertifikaatin.  Sertifikaatin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja...

lue lisää

POLAR STAR NATURE

Lapin Luontoelämys tulee siirtymään Polar Star Nature brändin alle. Kutsumme teidät katsomaan uuden syysfilmimme, missä on esimakua uusista ruskaseikkailuistamme, joita tulemme toteuttamaan kesä-syyskaudella 2021. Nautitaan nyt tunnelmoinnista filmissä ja ensi syksynä...

lue lisää

Terveyssummit Levi siirretään syksylle 2021

Olemme tehneet päätöksen siirtää TerveysSummit Levi -tapahtumaa vuodella eteenpäin. Uudet päivät ovat 18–19.9.2021. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan! Haluamme että jokainen henkilö kokee Levin tapahtumassa olonsa turvalliseksi eikä joudu pelkäämään...

lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Design: Seven-1