fbpx

Polar Star Travelin henkilökunta

Hei! Haluamme viedä sinut kokemaan Lapin arktisen luonnon. Olemme innostuneita ammattilaisia, ja haluamme, että Lapin-lomastasi tulee ikimuistoinen, Jännittävä ja turvallinen. Kuuntelemme ja autamme, kun tarvitset apua tai etsit jotain erityistä. Nähdään Levillä!

Heidi Jokela

Olen kotoisin Helsingistä, mutta olen asunut yli 15 vuotta maailmalla. Palattuani Suomeen halusin muuttaa Lappiin Leville. Rakastan arktista luontoa, joka inspiroi minua joka päivä, ympäri vuoden. Voimaannun valoisista kesäöistä tunturin huipulla, kun aurinko ei koskaan laske. Kaamoksen sininen hetki lumoaa minut tammikuisen pakkasen nipistellessä poskillani, kun lumikenkäilen tykkylumisten käkkärämäntyjen keskellä. Nautin raikkaasta kirpeästä syysaamusta, kun hentoinen vaalea kuura peittää tunturivarpujen heleät ruskavärit. Hiihtely valkoisilla keväthangilla rentouttaa mieleni ja aika ja kiire haihtuvat pois kevätauringon loisteessa. Olen revontulibongari, joka sulloo lapset autoon ja hurauttaa keskelle ei-mitään, missä sielu loimuaa kilpaa revontulten kanssa ja tekee mieli tanssia valtaisan energian tahdissa. Tämä on minun sieluni maailmaa. Haluatko sinäkin kokea sen?

 

Juha Jokela

Olen aito lappilainen, Levitunturin juurella, Sirkan kylässä, syntynyt ja kasvanut Lapin mies. Sukuni on asuttanut Ounasjoen rantatörmiä jo yli 500 vuoden ajan, joten Lappi on hyvin vahvasti perimässäni mukana. Olen kulkenut Levin palkisia jokaisena vuodenaikana, joten tunnen paikallisen luonnon ja sen monimuotoisuuden. Nautin nuotion tekemisestä ja kahvittelusta luonnossa – kahvi on parhaimmillaan juuri upean luonnon keskellä, kuksasta hörpättynä. Olen omien polkujeni kulkija. Aitoa vapautta on se, kun kellon voi unohtaa kotiin ja viettää koko päivän savusaunaa lämmittäen ja sen jälkeen rentoutua kiireettömästi saunan lempeissä löylyissä.

 

Irina

Lappi antoi minulle siivet. Sydämeni laulaa, kun seison tunturin huipulla ja katselen ympärilleni. Täällä tuntee luonnon voiman ja tärkeyden. Tietämyksen, joka jatkuu sukupolvelta toiselle. Sitä viisautta yrittää aivan lumoutuneena ammentaa itselleen.

Lappi on kotoisa, rauhallinen ja turvallinen. Se on takkatulen lämpöä ja hyvä ruokaa, se on pitkä talvi-ilta ja perinteen jatkaminen, sitä että on ystävällinen ja huolehtiva.

Lappi on täynnä taikaa. Se on kimaltava luminen puu, revontulten tanssi tummalla taivaalla. Se on kesä joka herättää luonnon eloon ja antaa sinulle siunauksensa: keskiyön auringon joka saa energian pulppuamaan sinussa. 

Lappi on kaikkea tätä. Ja vielä enemmän. Se on jokaiselle erilainen, mutta täältä löydät sen mitä tulit etsimään.

 

Ari

Lähdin 1988 pienestä kotikylästäni maailmalle oppaaksi. Opastin useassa eri kohteessa, 16 eri maassa n. 13 vuoden ajan. Opasvuosinani sain suuret määrät kokemusta ja samoin sain tietoutta myös eri maista, maanosista, kielistä, kulttuureista, uskonnoista, historiasta sekä mm. eläimistä ja kasveista. Opastaminen ulkomailla oli järisyttävä ja mieltä avartava kokemus.

Saavuin takaisin kotitilalleni v. 2001. Työskentelin n. 19 vuotta Visit Levissä, josta olen jatkanut tänne Polar Star Travelin toimistoon. Joskus en kuitenkaan voi vastustaa mikrofonin kutsua ja pääsen nauttimaan opastamisen riemusta kertoen vieraillemme kotiseutuni ihmeistä. Aika pysähtyy Lapissa – tämän ihmeen saavat vieraammekin mukanamme kokea. 

Arkinen aherrus unohtuu parinkymmenen asukkaan kotikylässäni. Luonto upeine järvimaisemineen ja hiljaisuus ovat uskomattoman hienoja vastapainoja töiden kiireille – maailmanmatkaajankin mieli ja sielu lepäävät.

 

Andrew

Pikainen visiittini pohjoiseen vuosia sitten on muuttunut seikkailuksi, jota en olisi ikinä osannut odottaa. 

Ennen sana “pohjoinen” toi mieleeni vain kylmyyden. Halusin ymmärtää mitä se on ja tulin tänne – hetki jota en kadu. Kohtasin puhtaan, koskemattoman luonnon, upeat talviset maisemat, revontulet ja kaamoksen vaaleanpunaisen taivaan, kesän loputtomat päivät ja syksyn henkeäsalpaavan väripaletin, jollaista en ollut ennen nähnyt.

Paikallinen kulttuuri ja ihmiset värähtelevät samalla taajuudella luonnon kanssa ja täydentävät toisiaan kuin yhtenä elämänmuotona. 

Olen yhdistänyt työn ja harrastuksen. Minulla on ilo jakaa se niiden kanssa, jotka eivät vielä tiedä, että pohjoinen on muutakin kuin kylmyyttä.

 

Ruxandra

Rakastuin Lappiin yli 20 vuotta sitten, kun lappilainen ystäväni – nykyinen aviomieheni – vei minut suolle hillaan opiskeluponnistusten lomassa. Tyylikkään pariisilaisneidon vieminen suolle ei ehkä kuulostanut hyvältä idealta (hyttysiä!!!), mutta minun kohdallani se toimi: rakastin suota, rakastin sen tuoksuja, tuntureita… Kaikkea. Suolla kävely tuntui kuin olisi kävellyt kuussa. Tarinan mukaan minä ja mieheni elämme onnellisina elämämme loppuun asti, ja eräänä päivänä minusta tulee hilla, joka kasvaa täällä rakkaissa Lapin maisemissa (kyllä vain!).

 

Lehdistötiedote 15.12.2020

Jos rakastat niin suojelet! Polar Star Apartments ja Origo Apartments saivat tänään Green Key sertifikaatin.  Sertifikaatin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja...

lue lisää

POLAR STAR NATURE

Lapin Luontoelämys tulee siirtymään Polar Star Nature brändin alle. Kutsumme teidät katsomaan uuden syysfilmimme, missä on esimakua uusista ruskaseikkailuistamme, joita tulemme toteuttamaan kesä-syyskaudella 2021. Nautitaan nyt tunnelmoinnista filmissä ja ensi syksynä...

lue lisää

Terveyssummit Levi siirretään syksylle 2021

Olemme tehneet päätöksen siirtää TerveysSummit Levi -tapahtumaa vuodella eteenpäin. Uudet päivät ovat 18–19.9.2021. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan! Haluamme että jokainen henkilö kokee Levin tapahtumassa olonsa turvalliseksi eikä joudu pelkäämään...

lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Design: Seven-1