fbpx

Levi Spirit on ainutlaatuinen viiden tähden huvila rauhallisella paikalla Ounasjoen rantamilla. Huvila on täysin varusteltu ja sisustusmateriaalit erittäin laadukkaat.

Henkilömäärä:10
Alue:Taalo
Etäisyydet:Keskusta: 9,8 km, kauppa: 9,8 km, lähin laskettelurinne: 2 km, hiihtolatu: 0,1 km
Tyyppi:Puurakenteinen huvila
Rakennusvuosi:2008
Pinta-ala:Lämmitetyt tilat: 155.5 m2, lämmittämättömät tilat: 80,5 m2

Makuuhuoneet / muut nukkumapaikat:

 

4 makuuhuonetta joissa 2 erillistä vuodetta tai parisänky sekä omat kylpyhuoneet. Parven makuuhuoneessa erilliset sängyt.
Vuoteet:10 vuodetta
WC:6 wc:tä
Sauna:Sauna, sisäporeallas. Audiojärjestelmä on laajennettu saunan puolelle. Lauteilla voi katsella laajakuvaelokuvia ja -esityksiä.
Varustelu:

Autokatos kahdelle autolle, varasto kahdelle moottorikelkalle, ulkoiluvälinevarasto, sauna, sisäporeallas, takkahuone, pyykkitupa, 2 wc:tä, 3 terassia.

Iso olohuone jossa takka, ruokasali, avokeittiö. 4 makuuhuonetta joissa erilliset vuoteet tai parisänky sekä omat kylpyhuoneet. Parvimakuuhuone jossa erilliset sängyt. 2 parveketta. Ensimmäisessä kerroksessa on ainutlaatuinen, lämmittämätön iso kammi, jossa on baari ja avotuli yksinkertaisten aterioiden tarjoamiseen.

AV-tekniikka on toteutettu B&O:n, Loewen and Sonyn parhailla tuotteilla. Takkahuoneessa on videotykki sekä laajakulma- ja nauhoittava digi-tv. Osassa makuuhuoneita ja parvimakuuhuoneita on tv. Kaikissa makuuhuoneissa on internet-yhteys WLAN:illa, PC olohuoneessa.

 

Lehdistötiedote 15.12.2020

Jos rakastat niin suojelet! Polar Star Apartments ja Origo Apartments saivat tänään Green Key sertifikaatin.  Sertifikaatin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja...

lue lisää

POLAR STAR NATURE

Lapin Luontoelämys tulee siirtymään Polar Star Nature brändin alle. Kutsumme teidät katsomaan uuden syysfilmimme, missä on esimakua uusista ruskaseikkailuistamme, joita tulemme toteuttamaan kesä-syyskaudella 2021. Nautitaan nyt tunnelmoinnista filmissä ja ensi syksynä...

lue lisää

Terveyssummit Levi siirretään syksylle 2021

Olemme tehneet päätöksen siirtää TerveysSummit Levi -tapahtumaa vuodella eteenpäin. Uudet päivät ovat 18–19.9.2021. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan! Haluamme että jokainen henkilö kokee Levin tapahtumassa olonsa turvalliseksi eikä joudu pelkäämään...

lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Design: Seven-1