fbpx

Lomahuoneisto Levillä

Huoneistomme sijaitsevat Levikeskuksessa tai sen tuntumassa. Lomahuoneistossa on vapaus suunnitella oma aikataulu leppoisan loman takaamiseksi. Hyvin varustellussa huoneistossa onnistuu vaivattomasti ruoanlaitto ja rentoutuminen perheen tai ystävien kanssa. Illan kruunaa saunan lempeät löylyt ja takkatulen loimu.

Pyöräily-ystävällisissä huoneistoissamme on oma lukollinen varasto pyörien säilytykseen. Lisäksi tarjoamme yhteisen pyörienhuoltotilan omatoimiseen huoltoon, minkä yhteydessä sekä pyörien, että vaatteiden pesumahdollisuus. Polar Star huoneistossa – kotoisasti!

Valitse lomahuoneistosi tästä

Polar Star Studio

Polar Star Studio

Kodikas, hyvin varusteltu lomahuoneisto pariskunnalle tai perheelle. Lähellä Levin keskustaa (0,3 km). Lähin laskettelurinne: 0,5 km, hiihtolatu: 0,1 km.

Polar Star 1 MH huoneisto

Polar Star 1 MH huoneisto

Kodikas, hyvin varusteltu yhden makuuhuoneen lomahuoneisto isollekin ryhmälle. Lähellä keskustaa (0,3 km). Lähin laskettelurinne: 0,5 km, hiihtolatu: 0,1 km.

Polar Star Origo

Polar Star Origo

Kodikas, hyvin varusteltu yhden makuuhuoneen lomahuoneisto isollekin ryhmälle. Lähellä keskustaa. Lähin laskettelurinne: 0,4 km, hiihtolatu: 0,1 km.

Kiinnostaako jokin muukin?
Tutustu näihin!

Lehdistötiedote 15.12.2020

Jos rakastat niin suojelet! Polar Star Apartments ja Origo Apartments saivat tänään Green Key sertifikaatin.  Sertifikaatin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja...

lue lisää

POLAR STAR NATURE

Lapin Luontoelämys tulee siirtymään Polar Star Nature brändin alle. Kutsumme teidät katsomaan uuden syysfilmimme, missä on esimakua uusista ruskaseikkailuistamme, joita tulemme toteuttamaan kesä-syyskaudella 2021. Nautitaan nyt tunnelmoinnista filmissä ja ensi syksynä...

lue lisää

Terveyssummit Levi siirretään syksylle 2021

Olemme tehneet päätöksen siirtää TerveysSummit Levi -tapahtumaa vuodella eteenpäin. Uudet päivät ovat 18–19.9.2021. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan! Haluamme että jokainen henkilö kokee Levin tapahtumassa olonsa turvalliseksi eikä joudu pelkäämään...

lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Design: Seven-1