fbpx

Ruskaelämykset

Maaruska on yksi syksyn hätkähdyttävimpiä värinäytelmiä. Levin raikas ja puhdas ilma, kuulaat ja kirpeät aamut, puhtaat vedet ja tunturipuron solina takaavat sinulle luonnonläheisen ja rauhallisen elämyksen  Lapin ihmemaassa.

Illan pimetessä sumu laskeutuu jängille ja vesien äärelle; hämärä, hiljaisuus ja rauha raivaavat kuitenkin tietä uudenlaiselle kokemukselle. Älä anna illan laskevan lämpötilan häiritä, sillä ikkuna taivaan tähtiloistoon ja revontulten taianomaiseen tanssiin avautuu illan ja yön ajaksi.

Syksyn kuulaana päivänä on aikaa vaeltaa tunturin luontopoluilla kohti näköalapaikkoja. Samalla voi napostella Lapin kesäauringon alla kypsyneitä maan antimia. Lähdit sitten patikoimaan, melomaan tai pyöräilemään niin huomaat uudistuneesi ja rentoutuneesi. Illan kruunaa upea saunaelämys järven tai joen rantatörmillä hyvässä seurassa.

Polar Star Apartments huoneisot sijaitsevat aivan keskustan liepeillä – kuitenkin vain kivenheiton päässä tunturiluonnosta, palveluista ja tapahtumapaikoista. Lomasi kruunaa oma sauna ja myöhäisillan tunnelmallinen takkatulen loimu.

 

 

Ruskan majoituspaketit sisältävät majoituksen Polar Star Apartments 1 makuhuoneen huoneistossa. Lisätiedot majoituksesta:
Kiinnostaako jokin muukin?
Tutustu näihin!

Lehdistötiedote 15.12.2020

Jos rakastat niin suojelet! Polar Star Apartments ja Origo Apartments saivat tänään Green Key sertifikaatin.  Sertifikaatin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja...

lue lisää

POLAR STAR NATURE

Lapin Luontoelämys tulee siirtymään Polar Star Nature brändin alle. Kutsumme teidät katsomaan uuden syysfilmimme, missä on esimakua uusista ruskaseikkailuistamme, joita tulemme toteuttamaan kesä-syyskaudella 2021. Nautitaan nyt tunnelmoinnista filmissä ja ensi syksynä...

lue lisää

Terveyssummit Levi siirretään syksylle 2021

Olemme tehneet päätöksen siirtää TerveysSummit Levi -tapahtumaa vuodella eteenpäin. Uudet päivät ovat 18–19.9.2021. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan! Haluamme että jokainen henkilö kokee Levin tapahtumassa olonsa turvalliseksi eikä joudu pelkäämään...

lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Design: Seven-1