fbpx

Lähde mukaan taianomaiselle retriitille Lappiin, keskelle talvista Lapin luontoa. Pääset osallistumaan voimaannuttaviin luontorituaaleihin, rentoutumaan Lapin rumpumatkoilla, nauttimaan perinteisen saunan puhdistavista löylyistä ja turvenaamioista sekä nauttimaan samanhenkisten ihmisten seurasta.

Varaa paikkasi 30.11.2021 mennessä koodilla ”terveyssummit” ja saat 10% alennuksen!

Milloin?

15.-18.9.2022

Missä?

Lapissa, Levin maisemissa.
Könkään kylässä sekä Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa.

Mitä?

Torstai 15.9. Retriitin alkuseremoniat

Saapuminen Taivaanvalkeisiin, Könkään kylään Ounasjoen rannalle. Taivaanvalkeissa mieli lepää ja vain taivas on kattona voimakkaille ja puhdistaville energioille, jota Tonttulan elämyskylän alue henkii. Vanhat satavuotiset hirsitalot ja rantasauna luovat taianomaiset puitteet retriitille.

Voimaannuttava ja puhdistava Lapin voimajuoma toivottaa kaikki tervetulleiksi.  Osallistumme rentouttavaan rumpumatkaan, joka rauhoittaa mielemme ja saamme laskeutua Lapin energioihin.

Päivälliseksi tarjotaan paikallisista antimista koostuva ravitseva kasvisateria. Illan aikana tutustumme toisiimme ja teemme yhteisen yllätyksellisen  iltakävelyn Tonttulan satumetsässä.

Perjantai 16.9.  Tunturinhuiputus , lähde- ja saunarituaalit

Perjantai aamu alkaa joogalla. Aamiaisen jälkeen syvennymme itsemme tutkiskeluun enneagrammin kautta. Enneagrammin avulla tutustumme yhdeksään aivan upeaan persoonallisuustyyppiin, yhdeksään erilaiseen tyyliin olla ja toimia. Omista vahvuuksistamme iloiten nautimme keittolounaan ja lähdemme tunturiin.

Tunturin huipulla  ilmaelementin siivittäminä teemme läsnäolo harjoitteen, päästämme luovuuden valloilleen ja mielemme saa lentää taivaalla vapaana kohti unelmiemme elämää. Kohtaamme  oman villin naiseutemme ja tunnemme Lapin energian virtaavan sydämiimme.

Kävelemme rauhallisesti  upeilla  tunturipoluilla, ihastellen luonnon väriloistoa ja  upeaa tunturimaisemaa.  Lapin kodassa pääsemme kokemaan tulielementin voimaa .  Tulilla voit halutessasi osallistua vanhoista jarruttavista energioista irtipäästämisen rituaalin.

Tulilta jatkamme matkaamme lähteelle, Lähderituaali puhdistaa mielemme ja kehomme ja saamme ottaa lähteen antimina mukaamme kristallinkirkasta lähdevettä.

Maittavan kasvispäivällisen jälkeen saamme rentoutua perinteisen rantasaunan lempeisiin löylyihin, joiden syleilyssä nautimme turvenaamioista ja yrttijalkakylvyistä. Rohkeimmat voivat pulahtaa Ounasjoen vileään veteen.  Saunahetkeen mahtuu myyttejä, taikoja ja iänaikaista perinnetietoa. Saunan ja jokiveden puhdistamana ja voimaannuttamana lähdevesi vilvoittaa kehomme.

Yö saapuu pohjoiseen ja tähdet syttyvät tuikkimaan taivaalle. Jos olemme onnekkaita, saamme ihailla yön pimetessä revontulten tanssia taivaalla.

Lauantai 17.9. Lapin ikiaikainen puhdistava tuuli ja seitsemän tunturin ketju

Lauantai alkaa raikkaalla lähdevedellä ja rauhallisella aamujoogalla. Aamiaisen jälkeen jatkamme vielä hetken enneagrammin parissa, sillä kukapa meistä ei haluaisi olla parempi versio omasta itsestä, ehkäpä myös parempi puoliso, äiti/ isä, ystävä, työkaveri, esimies jne. Saamme myös kuulla Maaritin kokemuksia hänen upeista matkoistaan läpi kaikkien Suomen kansallispuistojen.

Keittolounaan jälkeen suuntaamme Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon myyttiselle seitsemän tunturin ketjulle, Pallaksen upeisiin maisemiin. Täällä maailman puhtaimman ilman alkulähteillä huiputamme meitä eniten kutsuvan huipun. Arktinen luonto on voimallinen, ikiaikaisen karu ja kaunis. Lapin suurtuntureilta avautuu koko Tunturi-Lappi eteemme.  Ruskan väriloistossa kylpevä luonto saa sydämemme kipinöimään.

Ulkoilun jälkeen nautimme  tunnelmallisessa kodassa maistuvan aterian ja rentoudumme kuunnellen rummun ikiaikaista ääntä ja Lapin tarinoita.

Taivaanvalkeille saavuttuamme lauantai-ilta jatkuu vapaan seurustelun ja yhdessäolon merkeissä saunaoptiolla.

Yö saapuu pohjoiseen ja tähdet syttyvät tuikkimaan taivaalle. Jos olemme onnekkaita, saamme vielä kerran ihailla yön pimetessä revontulten tanssia taivaalla.

Sunnuntai 18.9. Loppusanat ja hiljentyminen kiitollisuudelle

Sunnuntai aamu alkaa rauhallisella herättelevällä ja palauttavalla joogalla.

Aamiaisen jälkeen naistenpiiri ja loppuseremoniat.

Optiona omakustanteiset  keittolounas ja e-bike retki Levin ympäristössä Heidin ja Maaritin kanssa.

Hinnat:

599 eur / henkilö

110 eur / henkilö lisämaksu 1hh huoneesta

Hinta sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa Hotelli Taivaanvalkeissa, aamiaiset, lounaat ja päivälliset sekä yllä olevan ohjelman. Kuljetukset Pallakselle ja Levitunturiin osallistujien yhteisillä kimppakyydeillä.

Retriitin maksu:

varattaessa 50% loppumaksu  50% 30vrk ennen retriitin alkua. Varaathan retriitin kuvan alla olevan linkin kautta.

Peruutus 45 vrk ennen retriitin alkua, pidätämme 250 euron varausmaksun, 44-30 vrk ennen retriitin alkua  jo maksettu 50% maksu, 29-0 vrk ei peruutus mahdollisuutta. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen mahdollista sairastumista varten.

Ilmoittautuminen

Linkki ilmoittautumiseen kuvien alapuolella.

Lisätietoja:
heidi.jokela@polarstartravel.fi
010 325 4044

Retriitin vetäjät

Heidi Jokela on  Polar Star Travelin ja Lapinluontoelämyksen valovoimainen yrittäjä. Rakkaus Lapin arktiseen luontoon on tuonut hänet Euroopasta Leville.  Heidi on löytänyt arktisesta tunturiluonnosta taianomaisen voiman, joka on inspiroinut hänet luomaan ikimuistoisia elämyksiä tuhansille ja tuhansille matkailijoille. Hän rummuttaa mielellään  kodassa tulen äärellä Lapin ikiaikaisissa energioissa. Voimaannuttava rumpurentoutus ja liikkuminen luonnossa on hänen tapansa  päästää irti kiireisestä yrittäjän arjesta.

Maarit Kerkkonen on positiivinen, avulias ja suurisydäminen fysioterapeuttiyrittäjä, joka on innostunut itsensä kehittämisestä, ihmisten välisistä vuorovaikutussuhteista ja onnellisuudesta. Maarit on Elämäntaidon valmennusakatemian MB Master Coach ja EIF- Enneagrammiohjaaja. Valovoimainen Maarit saa luonnossa liikkumisesta  ja joogasta itselleen palautumista, energiaa ja iloa. Hän on käynyt Suomen jokaisessa kansallispuistossa!  Lapin hullu keskisuomalainen toivoo, että jokainen antaa itselleen pysähdyshetkiä oman itsensä äärellä nauttiakseen ainutlaatuisesta elämästä ”because we are worth it”.

 

 

Ilmoittatuminen alla olevasta linkistä

Lehdistötiedote 15.12.2020

Jos rakastat niin suojelet! Polar Star Apartments ja Origo Apartments saivat tänään Green Key sertifikaatin.  Sertifikaatin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja...

lue lisää

POLAR STAR NATURE

Lapin Luontoelämys tulee siirtymään Polar Star Nature brändin alle. Kutsumme teidät katsomaan uuden syysfilmimme, missä on esimakua uusista ruskaseikkailuistamme, joita tulemme toteuttamaan kesä-syyskaudella 2021. Nautitaan nyt tunnelmoinnista filmissä ja ensi syksynä...

lue lisää

Terveyssummit Levi siirretään syksylle 2021

Olemme tehneet päätöksen siirtää TerveysSummit Levi -tapahtumaa vuodella eteenpäin. Uudet päivät ovat 18–19.9.2021. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan! Haluamme että jokainen henkilö kokee Levin tapahtumassa olonsa turvalliseksi eikä joudu pelkäämään...

lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Design: Seven-1