fbpx

Iloa ja elämän energiaa Leviltä!

Pääset mukaan maailmanluokan tapahtumiin, jotka avaa marraskuun Maailman Cup ja päättää kevään Visma Ski Classics -hiihtomaraton. Levi ei ole ainoastaan urheilutapahtumien mekka vaan voit myös voimaantua luonnosta parantaen hyvinvointiasi ja vaikkapa parisuhdettasi. Tuo yrityksesi tai ystäväsi kokemaan ympärivuotiset Levin huipputapahtumat. Elämyksen viimeistelee Polar Star Travelin majoitus, jossa arki unohtuu.

Naisten luontoretriitti Lapin ruskassa 15.-18.9.2022

Naisten luontoretriitti Lapin ruskassa 15.-18.9.2022

Lähde mukaan taianomaiselle retriitille Lappiin, keskelle talvista Lapin luontoa. Pääset osallistumaan voimaannuttaviin luontorituaaleihin, rentoutumaan Lapin rumpumatkoilla, nauttimaan perinteisen saunan puhdistavista löylyistä ja turvenaamioista sekä nauttimaan samanhenkisten ihmisten seurasta.

lue lisää
World Cup Levi

World Cup Levi

Levin maailmancup on alppihiihtokauden avaus maailman parhaiden pujottelijoiden seurassa. Levin Black-rinne muuttuu kisahurmoksen sydämeksi. 

lue lisää
Terveyssummit Levi

Terveyssummit Levi

Olemme tehneet päätöksen siirtää TerveysSummit Levi tapahtumaa vuodella eteenpäin. Uudet päivät ovat: 18-19.9.2021. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan!

lue lisää
Levi Cross

Levi Cross

Tulkaa huoltamaan parisuhdettanne ja virkistäytymään Levi Cross -avioliittoleirille Lapin kesään! Viikon kestävälle leirille ovat tervetulleita niin avio- kuin avoparit, olipa suhteenne myötä- tai vastamäessä. 

lue lisää
Levi Arctic Challenge

Levi Arctic Challenge

Sekä kesällä että talvella järjestettävä Levi Arctic Challenge on äärimmäisen kova haasteottelu keskellä Levin karun kaunista tunturiluontoa. Armoton kokemus, jossa rapa roiskuu, maitohapot jyllää ja nauru raikaa. Ainutlaatuinen elämys, jossa korostuvat itsensä voittaminen, tahdonvoima, tiimityö ja luonnon kunnioitus.

lue lisää
Visma Ski Classics Ylläs-Levi 2020

Visma Ski Classics Ylläs-Levi 2020

Koe maailmanluokan maratonhiihto Levillä! Visma Ski Classics Ylläs–Levi kokoaa huhtikuun parhaille keväthangille sekä maailman parhaat ammattihiihtäjät että tavalliset harrastajat.

lue lisää
Levi Outdoor Fest

Levi Outdoor Fest

Kokeile uusia lajeja, paranna osaamistasi klinikoissa ja haasta itsesi kilpailussa. Tapahtuma sopii erinomaisesti koko perheen liikunnalliseksi aktiivilomaksi, mutta tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja haasteita myös aktiivisille urheilun harrastajille. Levi Outdoor Fest on kaunista luontoa, puhdasta ilmaa ja takuulla unohtumattomia elämyksiä!

lue lisää
Ruskamaraton

Ruskamaraton

Levin perinteinen Ruskamaraton kokoaa syyskuun alkupuolen viikonloppuna tunturiin paljon juoksijoita ja iloisia kannattajia sekä Ruskamaraton-tunnelman nautiskelijoita. Kaikille juoksusta kiinnostuneille sopiva tapahtuma kisataan uniikissa ympäristössä Levitunturilla, Lapin ainutlaatuisen ruskan keskellä.

lue lisää

Lehdistötiedote 15.12.2020

Jos rakastat niin suojelet! Polar Star Apartments ja Origo Apartments saivat tänään Green Key sertifikaatin.  Sertifikaatin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja...

lue lisää

POLAR STAR NATURE

Lapin Luontoelämys tulee siirtymään Polar Star Nature brändin alle. Kutsumme teidät katsomaan uuden syysfilmimme, missä on esimakua uusista ruskaseikkailuistamme, joita tulemme toteuttamaan kesä-syyskaudella 2021. Nautitaan nyt tunnelmoinnista filmissä ja ensi syksynä...

lue lisää

Terveyssummit Levi siirretään syksylle 2021

Olemme tehneet päätöksen siirtää TerveysSummit Levi -tapahtumaa vuodella eteenpäin. Uudet päivät ovat 18–19.9.2021. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan! Haluamme että jokainen henkilö kokee Levin tapahtumassa olonsa turvalliseksi eikä joudu pelkäämään...

lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Design: Seven-1