fbpx

Kelohirsinen vuonna 2011 valmistunut Villa Rytmi sijaitsee metsikköisessä rinteessä muutaman sadan metrin päässä kaikista Levikeskuksen palveluista. Asunto on korkeatasoisesti sisustettu ja varusteltu, ja tarjoaa näin loistavat puitteet rentouttavaan lomanviettoon.

Villa Rytmissä yöpyy mukavasti isompikin ryhmä. Alakerrassa on yksi makuuhuone ja yläkerrassa huoneita on kolme. Lisäksi tuvan sohva on muutettavissa kahden hengen vuoteeksi. Varaamalla molemmat Villa Rytmi -paritalot, mukavat majoitustilat järjestyvät jopa 20 hengelle.

Huoneistossa on tilava keittiö, jossa on täysi varustus 16 hengelle. Tuvassa on takka, taulu-tv ja kaikki mukavuudet rentouttavan ajan viettoon. Yleinen vaikutelma tiloissa on kotoisa, mitä vahvistaa kauniit kelohonkaiset seinäpinnat.

Henkilömäärä:8
Alue:Lähirakka
Etäisyydet:Murtomaalatu: 300 m, Ski bus: 150 m, Hisseille: 1 km, Suksibussi: 150 m, lähin kauppa: 500 m, Ravintolat: 400 m
Tyyppi:Keloparitalo
Rakennusvuosi:2011
Pinta-ala:108 m2

Makuuhuoneet / muut nukkumapaikat:

 

 1 alakerrassa ja 3 yläkerrassa.
Vuoteet:8 makuuhuoneissa, alakerran olohuoneessa sohva, jossa kaksi lisävuodetta
WC:2 wc:tä
Sauna:Sähkösauna
Varustelu:Keittiössä täysi varustus 16 hengelle, takka, taulu-tv, pesukone, kuivausrumpu, kuivauskaappi

 

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

Design: Seven-1