fbpx

Naisten luonto- ja villiyrttiretriitti Lapin taianomaisessa luonnossa 28.6.-1.7.2022

 

 

 

Antaudu luonnon hoitavalle voimalle

Lähde mukaan taianomaiselle luontoretriitille keskelle Lapin kesäistä luontoa.  Opimme tunnistamaan, keräämään ja käsittelemään Lapin vahvoja villiyrttejä. Tutustumme villiyrttien ruoka- ja rohtokäyttöön sekä myös kasvien taikavoimiin. Kokkaamme yhdessä herkullista ruokaa hyödyntäen villiyrttejä.  Saunomme hoitavassa yrttisaunassa nauttien puhdistavista löylyistä ja pulahdamme uimaan vapaana virtaavaan Ounasjokeen. Pääset osallistumaan voimaannuttaviin luontorituaaleihin, rentoutumaan Lapin rumpumatkoilla sekä nauttimaan samanhenkisten ihmisten seurasta.

Varaa paikkasi 30.11.2021 mennessä koodilla ”terveyssummit” ja saat 10% alennuksen!

Milloin?

28.6.-1.7.2022

Missä?

Lapissa, Levin maisemissa.
Könkään kylässä sekä Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa.

Mitä?

Tiistai 28.6.

Retriitin alkuseremoniat

Saapuminen Taivaanvalkeisiin, Könkään kylään Ounasjoen rannalle. Taivaanvalkeissa mieli lepää ja vain taivas on kattona voimakkaille ja puhdistaville energioille, jota Tonttulan elämyskylän alue henkii. Vanhat satavuotiset hirsitalot ja rantasauna luovat taianomaiset puitteet retriitille.

Voimaannuttava ja puhdistava Lapin voimajuoma toivottaa kaikki tervetulleiksi.  Osallistumme rentouttavaan rumpumatkaan, joka rauhoittaa mielemme ja saamme laskeutua Lapin energioihin.

Tutustuminen yrtteihin alkaa luontokävelyllä Ounasjoen rannalla.

Päivälliseksi tarjotaan paikallisista antimista koostuva herkullinen kasvisateria. Illan aikana tutustumme toisiimme ja teemme yhteisen yllätyksellisen iltakävelyn Tonttulan satumetsässä.

Keskiviikko 29.6.  

Lapin voimakkaat yrtit ja tunturintuulet

Lauantaiaamu alkaa maittavalla aamiaisella ja läsnäoloharjoituksella.

Raija Kivimetsän luento voimallisista villiyrteistä, yrttien tunnistamista ja keruuta luonnossa.

Keittolounas

Villiyrttien keruuta ja lisää oppeja. Kerätään myös hoitavia yrttejä saunaan. Levitunturin huiputus. Ilmaelementin siivittäminä teemme läsnäoloharjoitteen, päästämme luovuuden valloilleen ja mielemme saa lentää taivaalla vapaana kohti unelmiemme elämää. Kohtaamme  oman villin naiseutemme ja tunnemme Lapin energian virtaavan sydämiimme.

Nautimme herkullisen ja ravitsevan kasvispäivällisen.

Ilta huipentuu perinteisen rantasaunan lempeisiin löylyihin, joiden syleilyssä nautimme yrttihoidoista. Rohkeimmat voivat pulahtaa Ounasjokeen. Saunahetkeen mahtuu myyttejä, taikoja ja iänaikaista perinnetietoa. Saunan ja yrttien puhdistamana ja voimaannuttamana lähdevesi vilvoittaa kehomme ja iltapalan jälkeen on mukava lähteä untenmaille, kiitollisin mielin.

Torstai 30.6.

Yrttien taikaa lautasella, keskiyön auringon voima ja seitsemän tunturin ketju

Aamu alkaa maittavalla aamiaisella ja yhteisellä aamuharjoituksella.

Opitaan lisää kasveista, kerätään yrttejä ja tehdään voimasuitsukkeet.

Keittolounas

Kokataan ja syödään ravitseva päivällinen, jossa hyödynnetään myös itse keräämiämme kasveja.

Päivällisen jälkeen lähdemme myyttiselle seitsemän tunturin ketjulle, Pallaksen upeisiin maisemiin. Täällä maailman puhtaimman ilman alkulähteillä teemme rauhallisen kävelyn puurajan yli pyhälle lähteelle.  Metsämeditaatio vie meidät ikiaikaiseen puhdistavaan energiaan.

Kokoonnumme yhdessä Lapin kotaan elävän tulen ympärille tulirituaaleja varten. Voimasuitsukkeet luovat mystistä tunnelmaa ja Lapin rummun ikiaikainen rytmi auttaa meitä päästämään irti  kahlitsevista uskomuksista. Maadotumme Äiti maan syliin ja voimme kokea suurta yhteyttä ympäröivään luontoon. Nautimme yrttiteetä ja pienen iltapalan.

Nousemme Leukukerolle, missä keskiyöllä olemme kanavia taianomaiselle auringon valolle.  Arktinen luonto on voimallinen, ikiaikaisen karu ja kaunis. Lapin suurtuntureilta avautuu koko Tunturi-Lappi eteemme. Kiitämme Äiti maata ja palaamme sydän täynnä uutta energiaa Könkään kylään Taivaanvalkeisiin ja vaivumme rauhalliseen uneen.

Perjantai 1.7.

Loppusanat ja hiljentyminen kiitollisuudelle

Perjantaiaamuna hiljennymme kiitollisuudelle yhdessä saamiamme kokemuksia ja oivalluksia kohtaan. Myöhäisen aamiaisen jälkeen retriitin sulkemispiiri ja huoneiden luovutus.

Hinnat :

599 eur / henkilö

110 eur / henkilö lisämaksu 1hh huoneesta

Hinta sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa Hotelli Taivaanvalkeissa, aamiaiset, lounaat ja päivälliset sekä yllä olevan ohjelman. Kuljetukset Pallakselle ja Levitunturiin osallistujien yhteisillä kimppakyydeillä.

Retriitin maksu:

varattaessa 50% loppumaksu  50% 30vrk ennen retriitin alkua. Varaathan retriitin kuvan alla olevan linkin kautta.

Peruutus 45 vrk ennen retriitin alkua, pidätämme 250 euron varausmaksun, 44-30 vrk ennen retriitin alkua  jo maksettu 50% maksu, 29-0 vrk ei peruutus mahdollisuutta. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen mahdollista sairastumista varten.

Ilmoittautuminen

Linkki ilmoittautumiseen kuvien alapuolella.

Lisätietoja:
heidi.jokela@polarstartravel.fi
010 325 4044

Retriitin vetäjät

Heidi Jokela

Heidi on  Polar Star Travelin ja Lapin Luontoelämyksen valovoimainen yrittäjä. Rakkaus Lapin arktiseen luontoon on tuonut hänet Euroopasta Leville. Heidi on löytänyt arktisesta tunturiluonnosta taianomaisen voiman, joka on inspiroinut hänet luomaan ikimuistoisia elämyksiä tuhansille ja tuhansille matkailijoille. Hän rummuttaa mielellään  kodassa tulen äärellä Lapin ikiaikaisissa energioissa. Voimaannuttava rumpurentoutus ja liikkuminen luonnossa on hänen tapansa  päästää irti kiireisestä yrittäjän arjesta.

Raija Kivimetsä

Raija on Suomen vanhimman villiyrttisivuston hortoilu.fi -sivuston perustaja ja innostava kouluttaja. Hän on perehdyttänyt  tuhansia ihmisiä villiyrttien saloihin viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Raija on myös kasvilääkinnän ammattilainen, terveystoimittaja ja tietokirjailija sekä luontoyhteysohjaaja. Hän on kirjoittanut useita tietokirjoja villiyrteistä, uusin kirjoista on Hurmaava horta – ruokaa ja rohtoja villiyrteistä. Raija rakastaa luontoa, patikointia ja vetää myös suosittuja horta- ja hyvinvointimatkoja Kreetalle keväisin ja syksyisin.

Ilmoittatuminen alla olevasta linkistä

Lehdistötiedote 15.12.2020

Jos rakastat niin suojelet! Polar Star Apartments ja Origo Apartments saivat tänään Green Key sertifikaatin.  Sertifikaatin saanut majoituskohde on sitoutunut henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuuden kasvattamiseen, energian- ja vedenkäytön tehostamiseen ja...

lue lisää

POLAR STAR NATURE

Lapin Luontoelämys tulee siirtymään Polar Star Nature brändin alle. Kutsumme teidät katsomaan uuden syysfilmimme, missä on esimakua uusista ruskaseikkailuistamme, joita tulemme toteuttamaan kesä-syyskaudella 2021. Nautitaan nyt tunnelmoinnista filmissä ja ensi syksynä...

lue lisää

Terveyssummit Levi siirretään syksylle 2021

Olemme tehneet päätöksen siirtää TerveysSummit Levi -tapahtumaa vuodella eteenpäin. Uudet päivät ovat 18–19.9.2021. Olet sydämellisesti tervetullut osallistumaan! Haluamme että jokainen henkilö kokee Levin tapahtumassa olonsa turvalliseksi eikä joudu pelkäämään...

lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

POLAR STAR TRAVEL

Torikuja 10 A
99130 Levi
Puh. +358 10 325 4040
sales@polarstartravel.fi

Onko sinulla kysyttävää tai palautetta? Ota yhteyttä lomakkeella – vastaamme mahdollisimman pian. Täytä kaikki pakolliset kentät ja tarkista vielä yhteystietosi, niin pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Design: Seven-1